Ristomatti Ratia lähtee lomalle Keski-Eurooppaan kesken tanssikisan

22.10.2012 12:19 -

Tanssii Tähtien Kanssa -yleisösuosikki Ristomatti Ratia ja Sannu Heikkilä jatkavat edelleen kisassa mukana, vaikka välillä tuntuu, että lähes kaikki ovat pudottamassa heidät parketilta pois.

Kaksikko sai viidennessä lähetyksessä toiseksi parhaat tuomaripisteensä (11 pistettä) tanssikauden aikana, mutta joutui toisaalta pudotusuhan alle.

Pari ei ollut moksiskaan tuomariston antamasta palautteesta ja iloitsi illan jälkeen saamistaan pisteistä.

- Tämä lämmittää ja meidän työlle on annettu arvoa, Sannu iloitsee samalla, kun Ristomatti välittää kiitokset kotikatsoihin vankkumattomasta tuesta.



Tanssikisassa on seuraavaksi tiedossa kahden viikon mittainen "vaalitauko", sillä sunnuntaina 28.10 ei nähdä suosikkiohjelmaa kunnallisvaalien tuloslähetysten vuoksi.

Ristomatti ja Sannu aikovatkin ottaa kahdesta viikosta kaiken irti treenaamalla, mutta myös lomailemalla.

- Minä yritän mennä käymään Keski-Euroopassa vähän rentoutumaan, mutta yksi viikko menee ihan varmasti treeneihin, Ristomatti selittää.

- Kyllä se nyt täytyy oppilaallekin suoda pieni loma ja palkinto tästä rankasta kahdesta kuukaudesta, Sannu jatkaa ja kertoo tekevänsä työkeikkoja Ristomatin loman ajan.

Onko Ristomatti päässyt jo testaamaan tanssitaitoaan treenisalien ulkopuolella?

- Ei semmoiseen ole ollut vielä aikaa. Tanssi on hauskaa. Se on melkein unohtunut minulta. Sitä voisi kehittää sillä lailla, että voisi tanssia jossain ravintoloissa ja yleensä paikoissa, missä tanssitaan, Ristomatti mietti.

Kuva: MTV3

Lue lisää tanssiuutisia täällä

(Radio Nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat