Rihannan uuden levyn kansi on paljon puhuva taideteos – paljasti myös tulevan albumin nimen

08.10.2015 13:31 -

Keskiviikkoiltana losangelesilaisessa galleriassa saatiin nähdä Rihannan kahdeksannen, odotetun levyn kansitaidetta. Rihanna totesi kyseessä olevan hänen lempi albumikantensa koskaan.

Mama Galleryssa Los Angelesissa nähtiin Roy Nachumin taideteos, joka tulee komistamaan Rihannan kahdeksannen albumin kantta.

Rihanna myös kertoi lyhyessä puheessaan, että projekti kulkee nimellä Anti. Hän myös totesi, että kansi on hänen suosikkikantensa kaikista levynkansistaan.

Taideteoksessa on nuori Rihanna, joka pitää kiinni mustasta ilmapallosta ja kruunu on peittänyt hänen silmänsä. Teos on puna-valkoisella pohjalla, jossa on pistekirjoituksella kirjoitettu Chloe Mitchellin runo.

–Joskus he jotka näkevät, ovat sokeimpia, Rihanna sanoi teoksen paljastuksen jälkeen.

.@Rihanna announces new album 'Anti,' reveals album art http://t.co/co3nyEE9G0 pic.twitter.com/ySs1fmexxr

— Pigeons & Planes (@PigsAndPlans) 8. lokakuuta 2015

The title Anti is a big statement without having to say much. Rihanna's letting the art speak for itself. #Anti #R8 pic.twitter.com/59KJRNH6DS

— Steve & Steven (UNE) (@UrbanNoize) 8. lokakuuta 2015

Rihanna unveils album cover that 'changes the history of album art' http://t.co/2n43G8RHPY pic.twitter.com/OyfXlLpNBT

— The Guardian (@guardian) 8. lokakuuta 2015

Galleriassa ei myöskään kuultu uutta musiikkia Antilta, vaan ainoaksi kuulluksi kappaleeksi jäi kesällä julkaistu Bitch Better Have My Money.

Rihannan edellinen pitkäsoitto julkaistiin 2012. Uutta levyä on odotettu kuumeisesti tammikuusta alkaen, kun Rihannan, Kanyen ja Paul McCartneyn yhteisbiisi FourFiveSeconds julkaistiin. 

Kilpailut

Uusimmat