Rairuohokisa on edelleen käynnissä – kumpi on Salkkarit-tähtien lemppari?

19.04.2014 11:41 -

Konttorin Sari Seppälän ja Annika Metsäkedon rairuohokilpailu jatkuu edelleen – tällä kertaa koristelujen merkeissä. Radio Nova piipahti Salkkareiden uuden nettisarjan kuvauksissa ja jututti näyttelijäkaartia. Mitä mieltä Salatut elämät -tähdet olivat tyttöjen sommitelmista?

Rairuohokilpailu sen kuin jatkuu. Konttorin Kottaraiset käyvät tällä hetkellä kovaa taistoa siitä, kumman rairuoho on koristeltu kauneimmin, omaperäisimmin tai... Noh, kauneus on katsojan silmässä!

Aiemmin käytiin kiivas rairuohon kasvatuskilpailu. Annika Metsäketo oli kilpailun alussa huimassa johdossa, mutta sitten tapahtui jotain, ja Sari kiilasi komeaan voittoon.

Petteri Paavola ja Ronny Roslöf, eli Salkkareista tutut Elias ja Lari, eivät olleet voittajasta täysin samoilla linjoilla. Sari Seppälän maanläheinen koristelutapa oli enemmän Petterin mieleen, kun taas Ronny liputti Annika Metsäkedon voiton puolesta.

– Tässä Annikan omassa tämä noita ja muut koristeet sopivat paremmin pääsiäiseen. Annan plussaa myös tipujen asettelusta,  Ronny analysoi pieni virne kasvoillaan.

Pääsiäistiput naurattivat myös Salkkarit-Talea ja -Sannia, eli Emil Hallbergiä ja Kerttu Rissasta. Kaksikko mietti, oliko kumossa oleva tipu aloittanut pääsiäisen viettonsa etukäteen. Yksi tipu oli erityisesti Sannin mieleen ja sulatti tämän sydämen.

– Tässä Annikan omassa nämä vaaleanpunaiset sulat ovat tosi hienoja, mutta minua liikuttaa tässä Sarin omassa toi pieni tipu tosi paljon. Se näyttää ihan pieneltä Harry Potterilta, Kerttu naurahtaa.

– Mä ehkä sanoisin, että Annika Metsäkedon oma on parempi, koska siinä on enemmän variointia, ja hän on uskaltanut tehdä jotain erilaista, Tale sanoo pienen pähkäilyn jälkeen.

Tilanne on siis tasan! Toinen sommitelma sai kuitenkin enemmän ääniä näyttelijäjoukolta. Mutta kumpi?

Kuuntele, kumman Salkkarit-Janne ja -Iida (näyttelijät Hemmo Karja ja Rosa Rusanen) valitsivat!
 



Salatut elämät -näyttelijät äänestivät voittajaksi Annika Metsäkedon äänin 4-2! Nähtäväksi jää, nouseeko Annika palkintokorokkeen korkeimmalle pallille vai onko Sarin maanläheinen koristelu sittenkin enemmän äänestäjien mieleen.

Äänestys päättyy tulevana tiistaina 22. huhtikuuta, ja kilpailun voittaja palkitaan ruhtinaallisesti heti ääntenlaskennan jälkeen.

Salatut elämät pyörii arki-iltoina MTV3 -kanavalla kello 19.30.

Kilpailut

Uusimmat