Radio Nova tekee suoraa lähetystä Habitaresta – paikan päällä Maria Leppänen

12.09.2014 16:01 -

Radio Nova tekee suoraa lähetystä jo perinteeksi muodostuneilta sisustusmessuilta perjantaista sunnuntaihin 12.-14.9.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Lauantaina ja sunnuntaina puikoissa on Maria "Mamma Maria" Leppänen.

Perjantaina 12. syyskuuta Habitare-messuilta tehtiin suoraa lähetystä klo 10.00-15.00 Vappu Pimiän Vapun Valtakunnan muutettua Helsingin messukeskukseen.

Radio Novan läsnäolo jatkuu läpi viikonlopun, sillä lauantaina ja sunnuntaina Maria Leppänen juontaa lähetystä messuilta klo 11.00-15.00.



Novan löydät messuilta osoitteesta 6p158.Osastollamme on esillä myös upea taiteilija Charles Fazzinon Remembering Elvis –3D-poptaideteos. Se ei pääse valokuvissa oikeuksiinsa, vaan se pitää kokea livenä.

Lisäksi viikonlopun aikana Novan reportteri Hanna Sumari suhailee messuilla ja jututtaa mielenkiintoisia ihmisiä ja etsii messujen kiinnostavimmat sisustus- ja design-ideat.

Ekoa, valoa ja romun uutta elämää

Tänä vuonna Habitare tarjoaa muun muassa ekologista muotoilua kansainvälisiltä huippusuunnittelijoilta ja nuorilta lahjakkuuksilta EcoDesign -erikoisnäyttelyssään. 

Romumuotoilun kiehtoviin mahdollisuuksiin vie Trash Design -erikoinäyttely teemalla Ympäriltä ja kaukaa.

Made in Finland -yhteisalue nostaa valokeilaan suomalaisen huonekalun ja huonekaluvalmistuksen.

ValoLight-tapahtumassa nähdään niin sisä- kuin ulkovaloja ja -valaistuksia. Valaistustapahtuma on suunnattu erityisesti alan ammattilaisille, mutta siellä on paljon uutta ja ajankohtaista myös valaistuksesta kiinnostuneille kuluttajille.

ArtHelsinki tarjoaa kiinnostavan katselmuksen nykytaidetta sekä mahdollisuuden tehdä taidehankintoja suoraan messuilta.

Antiikki tuo antiikin, vintagen ja taiteen Habitaren nykyaikaisen sisustamisen rinnalle.

Habitare-messut 10.-14.9 Messukeskuksessa Helsingissä. Keskiviikko 10. päivä on ammattilaispäivä eli näyttely on auki yleisölle 11.-14.9.

Maria Leppäsen Mamma Maria -ohjelma lauantaisin ja sunnuntaisin Radio Novassa klo 8-11.

(Radio Nova)

 

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat