Radio Nova tavoitti New Yorkissa asuvan Tommin: Ihmiset hamstrasivat olutta Sandyn varalle!

30.10.2012 08:03 -

New Yorkissa asuva Tommi Forsström on selvinnyt Sandy-myrskyn kourista pienillä ongelmilla.

- Nyt myrsky on nyt jo laantumassa. Asun itse aika turvallisella alueella kukkulalla. Täällä telkkari ja netti ovat olleet nurin. Nyt näyttää jo ihan normaalilta syyssäältä, Forsström kertoi Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa.

- Metrojen kulkeminen on vielä arvoitus, mutta tuskin tuskin ne mihinkään liikahtavat. Luulen että teen päivän pari töitä kotona, jos tuo netti herää henkiin.

Forsströn kertoi kauppajonojen olleen eilen pitkiä, koska ihmiset hamstrasivat ruokaa. Tosin muutakin kassiin kertyi.

- Eilen kaupoissa jonot olivat pitkiä ja ihmiset kantoivat suuria ruokakasseja. Jengi tosin hamstrasi lähinnä olutta ja rasvaruokaa ja tuntui suunnittelevan erilaisia bileitä.

- Tämän kaupungin valmiudet hoitaa hätätiloja eivät ole kovin kummoiset. Jospa loppuviikosta täällä alkaisi systeemit toimia.

Kuuntele Tommin haastattelu:



Kuuntele MTV3:n meteorologi Liisa Rintamäen haastattelu:



FAKTAA - SANDY


Yhdysvalloissa ja Kanadassa on kuollut ainakin 13 ihmistä hirmumyrsky Sandyn takia.

Pohjois-Amerikan itärannikolla on ilman sähköä jo viisi ja puoli miljoonaa ihmistä. Uutistoimisto AFP:n mukaan New Yorkin Manhattanin pimeää katukuvaa valaisee vain Empire State Building.

Muun muassa Manhattanin saaren eteläosa tulvii. Vesi on tukkinut metro- ja autotunneleita, ja myös JFK:n kansainvälinen lentokenttä on suljettu. Myrskyaallot ovat olleet paikoin viisi metriä korkeita.

Lisää uutisia myrskystä löydät MTV3.fi -sivuilta

(Radio Nova, MTV3. STT)

Kilpailut

Uusimmat