Peter Franzén Sean Pennistä: Ensimmäisen työpäivän jälkeen luotimme toisiimme

17.04.2015 16:15 -

"Hän puolustaa lasten oikeuksia ja pitää huolta hirvittävästä määrästä ihmisiä. Se yhdisti meitä aika paljon."

Ranskassa asuva näyttelijä Peter Franzén on tällä hetkellä vierailemassa Suomessa. Franzénin tuo Suomeen The Gunman -elokuva, jossa hän näyttelee. Elokuvan ensi-ilta nähdään valkokankaalla 24.4. The Gunman on Amerikkalainen elokuva, jonka pääosassa nähdään Hollywood-tähti Sean Penn

— Elokuvan tekeminen on samanlaista missä vain. Ennen kuin tulee tutuksi esimerkiksi Sean Pennin kanssa, niin pitää vähän tutustua, suomalaisnäyttelijä sanoo vaatimattomasti Katja Ståhlin haastattelussa Novan Seitsemän oikein -ohjelmassa.

Franzénin mukaan Penn on luottavainen elokuvaan valittuja ihmisiä kohtaan. Ensimmäisen työpäivän jälkeen heidän välilleen oli syntynyt yhteys.  

— Ensimmäisen työpäivän jälkeen meillä meni oikein kivasti ja luotimme toinen toisiimme näissä aika hankalissa fyysisissä hommissa. 

Franzénin ja Pennin tutustumista edisti yhteinen kiinnostuksenkohde. Molemmille näyttelijöille lasten oikeudet ovat tärkeä asia. Sean Penn on tunnetusti antautunut asialle ja huolehtii suuresta määrästä ihmisiä. Franzen on kirjoittanut kirjan kotiväkivallasta ja tehnyt elokuvan siitä. Hän on käynyt myös erilaisissa tilaisuuksissa puhumassa asiasta.

— Sean on aikalailla kyynärpäitä myöten mukana maailman tiettyjen alueiden poliittisessa toiminnassa. Hänellä on Haitilla oma avustusjärjestö ja sairaala. Hän puolustaa lasten oikeuksia ja pitää huolta hirvittävästä määrästä ihmisiä. Se yhdisti meitä aika paljon. 

Kuuntele Novan taajuudelta 17.4. tullut lähetys kokonaisuudessaan, niin kuulet mitä Franzén kertoo isojen tähtien diiva-ominaisuuksista.

Kuva: Jaana Ahtiainen

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat