Onnittelut Facebook-seinällä voivat tuntua tämän jälkeen entistä persoonattomammilta

01.08.2015 14:04 -

Muistatko kenenkään syntymäpäiviä ilman Facebookin muistutuksia? Tuleeko onnittelut kirjoitettua puolituntemattomillekin, ilman että todella edes tarkoittaa koko sydämestään sanoja: ”Hyvää syntymäpäivää”? No, Facebook-onnittelut ovat todella saattaneet tulla autopilotilla.

Kaukana ovat ne päivät, kun oven takana odotti jo päiviä aiemmin postitettu onnittelukortti. Tai kun äiti soitti erikseen syntymäpäivänä. Tekstareista ja sähköpostiin lähetetyistä virtuaalikorteista vaihdettiin sosiaaliseen mediaan ja Facebookin onnitteluihin uppoavaan seinään.

Onnitteluiden sydämellisyys ja vilpittömyys on kärsinyt matkan saatossa, mutta nyt viimeisetkin rippeet voidaan heittää menemään.

Facebook-onnitteleminen on jatkossa mahdollista suorittaa vastaamalla tekstiviestiin: 1.

 

Friend shared a text from @Facebook where to say "Happy Birthday!" You just reply "1" - which is nuts. pic.twitter.com/8FrIBufsrY

— Peter Knox (@peterknox) 28. heinäkuuta 2015

 

Ylläolevan kaltaisen tekstiviestin voi saada aktivoimalla ”Facebook-tekstiviesti” -toiminto. Tämä yhdistää Facebook-tilin puhelimeen, jolloin saa muistutuksia tekstiviesteillä ilmoituksista ja kaveripyynnöistä sekä muista Facebook-toiminnoista. Samalla aukeaa mahdollisuus onnitella ihmisiä kirjoittamatta muuta kuin yhden numeron.

Jatkuukohan tämä rehellisten kohtaamisten voittokulku niin, että onnitteluista voi tykätä vastaamalla tekstiviestiin vaikkapa ”2”?

Kilpailut

Uusimmat