Novan aamujuontaja Rajalan Tumpin paljastus: Kolaroi 200 000 euron Mersun

04.10.2015 17:05 -

Novan Aamun Tumppi Rajala paljasti itsestään liudan erittäin hämmentäviä faktoja. 

Novan aamun Mattia, Minnaa ja Rajalan Tumppia kuullaan äänessä joka arkiaamu kello 6–10. Novan nettitoimitus on saanut ongittua jokaisesta juontajasta toinen toistaan erikoisempia faktoja ja kolmantena kohupaljastusten uhriksi joutuu Rajalan Tumppi. Aiemminhan olemme saaneet jo lukea hämmentäviä faktoja Matista ja Minnasta.

Tumppi on intohimoinen moottoriajoneuvojen rakastaja. Moottorin muotoisen sydämen lisäksi hän kertoo olevansa herkkä mies, joka liikuttuu elämän ihmeiden äärellä. Lisäksi hän on:

Kirjoittanut ylioppilaskirjoituksista C:n, mutta siitä huolimatta hänen kirjoittaa artikkelia on käytetty vuoden 2007 äidinkielen ylioppilasaineen pohjatekstinä. On näyttänyt poliisille persettä uuden vuoden aattona 1998. Toimi nuorena poikana pizzakuskina ja eräs vanhempi rouvashenkilö on tarjoutunut maksamaan pizzan luonnossa. Lopputulos jääköön mysteeriksi. On ajanut kolarin Vehon toimitusjohtajan henkilökohtaisella Mercedes-Benz G:llä koeajoreissulla. Auto oli uusi ja hinta yli 200 000€.  On maistanut kakkaa. On käynyt elämäni aikana yli 25 kertaa röntgenissä. On murtanut molemmat jalkansa, niskan ja molemmat kädet. Kortti on ollut kuivumassa kolme kertaa. On onnistunut salaamaan asian elämässään olevilta naisilta jokaisella kerralla. On soittanut bändinsä kanssa keikkoja 13 maassa. Nauttii suuresti musikaalien katselemisesta. On nähnyt livenä mm. Leijonakuninkaan ja Chicagon. Lienee yksi maailman suurimmista Grand Theft Auto -pelisarjan faneista. Kun sarjan kuudes osa Vice ilmestyi vuonna 2002, tekeytyi kipeäksi koulusta ja jäi kotiin pelaamaan muutamaksi päiväksi. Ensimmäinen pelisessio kyseisen pelin kanssa kesti 18 tuntia. Pelkää pimeää, ahtaita paikkoja ja öistä metsää. Saa mitä tahansa rikki. Lempinimi oli nuorempana täystuho-Rajala. On mm. hajottanut useamman sadan tuhannen markan arvoisen pyöräkuormaajan, sekä kaatanut rakennuksella kantavan seinän. Kiisti luonnollisesti kaiken. Posted by Radio Nova on 24. syyskuuta 2015

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat