Nainen toteutti kuolemansairaan koiransa ”viimeiset toiveet” – lue koskettava tarina

24.01.2015 21:03 -

Kun Lauren Fern Watt sai kuulla koirallaan olevan vain muutama kuukausi elinaikaa, hän mietti mitä kaikkea koira tahtoisi vielä tehdä ennen kuolemaansa. Hän vei Gizelle-nimisen mastiffinsa muun muassa kanoottiretkelle, rannalle ja syömään paketillisen donitseja. 

Kun yhdysvaltalaisen 25-vuotiaan Lauren Fern Wattin 8-vuotiaalla Gizelle-mastiffilla todettiin luusyöpä, kertoivat lääkärit koiralla olevan enää muutama kuukausi elinaikaa. Watt päätti ensijärkytyksestä selvittyään tehdä Gizellen viimeisistä ajoista mahdollisimman hauskoja ja toteutti koiransa ”bucket listin” eli niin sanotun toivomuslistan asioista, jotka pitäisi ennen kuolemaa toteuttaa.

Parivaljakko oli käynyt läpi yhdessä paljon, eikä Watt pitänyt koiraansa pelkkänä lemmikkinä.

– Hän oli erikoinen yhdistelmä tytärtä, parasta ystävää, kämppäkaveria ja kaikkea siltä väliltä, Watt kuvailee suhdettaan Gizelleen BuzzFeed-sivustolle.  

Watt päättikin suremisen sijaan tehdä Gizellen elämän suvantovaiheesta mahdollisimman hauskan. He muun muassa herkuttelivat yhdessä hummeriannoksilla ja donitseja syömällä, nauttivat uimisesta, matkustamisesta sekä toistensa halailusta. He myös tapasivat joulupukin ja kävi Gizelle jopa treffeillä poikakoiran kanssa.

Kun aika viimein jätti Gizellestä, oli Watt luonnollisesti järkyttynyt.

– Sain kuitenkin paljon lohtua siitä, että olimme tehneet niin paljon asioita yhdessä viimeisten kuukausien aikana ja eläneet täysillä. Tiesin että hänen aikansa oli koittanut, ja toivomuslistan täyttäminen auttoi minua selviytymään siitä, Watt kertoo.

Käy lukemassa koko tarina ja katsomassa valokuvat Gizellen ja Laurenin viimeisistä yhteisistä kuukausista Laurenin artikkelista Yahoo.comissa

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, BuzzFeed)

Kilpailut

Uusimmat