Muusikko Kasmirin jämäpizza-resepti

26.11.2015 22:55 -

Cooking with Kasmir -kokkiohjelma sai vieraakseen Teflon Brothers -yhtyeen. Pämppää-hitillään suuren yleisön tietoisuuteen nousseen bändin kanssa valmistettiin tietenkin krapulapizzaa.

Jook Joint TV:ssä nähtävä Cooking with Kasmir -kokkiohjelma on toisella tuotantokaudellaan. Tämän kauden ensimmäisessä jaksossa vieraana oli näyttelijä-laulaja Roope Salminen, ja nyt Kasmir ja Axl Smith kokkaavat Teflon Brothers -yhtyeen kanssa. Jaksossa valmistuu jämäpizza.  


Valmistusainekset:


Paketti täysjyvä tortillapohjia tai itsetehty pizzapohja
Purkki Mutti pizzakastiketta
150g Pussi Valio pizzajuustoraastetta
2 vihreää paprikaa
Rasia herkkusieniä
Paketti filee pekonia
Rucolaa
170 g Valio AURA® juustoa

Valmistus

Levitä pizzapohjalle tasaisesti pizzakastiketta ja juustoraastetta. Lisää ohueksi leikatut herkkusienet, paprikat, pekoni sekä Valio AURA juusto pohjan päälle. Paista 250 asteisessa uunissa kunnes juusto on sulanut. Viimeistele annos tuoreella rucolalla.

Pizzapohja

1 iso tai 2-4 pienempää
1½ dl vettä
15 g hiivaa (⅓ pkt)
½ tl suolaa
2 rkl öljyä
n.3 dl Myllyn Paras Durumvehnäjauhoja

Valmistus

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot. Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi. Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa. Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi 12-15 min.

Katso Cooking with Kasmir -ohjelman Teflon Brothers -jakso.

Kilpailut

Uusimmat