Mitä jokainen juoksija pyörittää päässään lenkin aikana – varmasti löydät itsesi!

26.02.2015 14:01 -

Lähestyävä kevät saa useat ottamaan vuoden ensimmäiset askeleet lenkkipoluilla. Samalla koetaan "uusi elämä" päälle, jaloille, mielelle ja koko keholle. Useat fiilistelevät lenkin hyvän musiikin siivittämänä, mutta iso osa juoksee oman mielen ja ajatusten kanssa. Millaisia ne voivat olla?

Tikis.fi on koonnut sivuilleen 72 ajatusta, joita hyvin moni juoksija käy läpi rehkiessään. Ovatko nämä ajatukset olleet sinun päässäsi? Kokosimme tähän 25 parasta, montako näistä on käynyt mielessäsi? Katso koko 72 kohdan lista täältä

Onpa ihana päivä lähteä juoksemaan! Hyvä keli, hyvä fiilis, homma kulkee… Ei hitsi tää on syvältä… Siis tää matka ei lopu koskaan… Onkohan menny jo puoli tuntia? Täh?! Vasta kuusi minuuttia?! Mut siis hetkinen… mä kävelin ainakin puoli kilsaa ennen kuin aloitin juoksemisen. Kyllähän se nyt lasketaan mukaan tähän suoritukseen. Matkaa on siis jäljellä kolme kilometriä. Tää menee ihan helposti. Äsh, tuolta tulee joku toinen juoksija. Nyt yritä näyttää hyvältä! Lentävä askel, lantio ylös… Wohoo nyt muuten kulkee taas askel! Tää on ihan varmasti se ”second wind” tunne, josta PT kertoi eilen! Hetkinen ehkei sittenkää… syke on liian alhaalla. Siis jos mä nyt saisin sydänkohtauksen, kukaan ei varmana löytäisi mua täältä tyhjältä kadulta makaamasta. Okei nyt oon varmaan puolessa välissä. Mitää – vasta puoltoista kilsaa mennyt! Noniin keskity keskity… Mitähän sitä söis kun pääsee vihdoin takas kotiin. Juoksen melkein viisi kilsaa, joten voisin varmaan syödä viisi palaa pitsaa. Hei mitä ihmettä noi ihmiset tuolla edessä tekee? Käveleekö ne? Ei hitsi miten mä nyt pääsen niiden ohi. Mitä mä teen, mitä mä teen… Ihana koira! Miksi mä edes ylipäätään juoksen?! Miksi kukaan ylipäätään juoksee?! Mikä edes on elämän tarkoitus?! Oikeesti… pitäis varmaan ilmoittautua sinne maratonille. Onkohan maraton jotain 30 kilometriä? Hehee, olo on kuin julkkiksella! Noniin! Viimeinen käännös ja kotona ollaan! Ehkä tää juokseminen ei olekaan ihan niin kamalaa…?

Kaipaatko treenisoittolistaa? 


Kilpailut

Uusimmat