Löysikö Elastinen sielunkumppaninsa energisestä naislaulajasta? "Pelkkää hauskanpitoa ja hymyä"

18.04.2016 10:30 -

Räppäri teki yhteisen Kesä'99-kappaleen yhdessä muusikko Anna Puun kanssa. Positiivisuudestaan tunnettu Elastinen kertoi yhteistyöstä radiossa maanantaina.

Elastinen eli oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 34, kutsui muusikko Anna Puun, 34, tekemään kanssaan yhteisen biisin Elastinen feat. -ohjelmaan, vaikka kaksikko ei juuri tuntenut toisiaan aiemmin. Kohtaamisesta syntyi Kesä’99, jota räppäri pitää todellisena hyvän mielen kappaleena.

- En ole varmaan koskaan tehnyt näin kevyttä biisiä. Tosi vähän tekstiä ja sen sijaan pelkkää fiilistä; todellinen hyvän mielen biisi yksinkertaisista elementeistä, räppäri kertoo.

Elastinen tunnetaan positiivisesta elämänasenteestaan ja tarttuvasta hymystään. Tässä suhteessa mies löysi Puusta sielunkumppaninsa.

- Me ei tunnettu aikaisemmin, mutta minulla oli ollut sellainen kuva, että Anna on pirteä ja energinen – ja sitä hän todella oli! Meidän kaksipäiväinen rupeama oli pelkkää hauskanpitoa ja hymyä, hän kuvailee.

Idols kääntyi voitoksi uralle

Anna Puu nousi julkisuuteen vuoden 2008 Idols-kilpailusta. Elastinen arvostaa muusikon työotetta tositelevisio-ohjelmaan osallistumisen jälkeen.

- Anna on kääntänyt sen nimenomaan voitoksi ja tehnyt pitkän uran sen jälkeen, Elastinen tuumaa.

Perjantain Elastinen feat. -jaksossa nähdään myös, miten räppäriltä sujuu afrotanssin harrastaminen ulkona.

- Jakson alussa Anna vei minut afrotanssimaan, se oli minulta aikamoinen heittäytyminen, räppäri hymyilee.

Artikkeli on kirjoitettu Radio Novan Aamun Minna Kuukan ja Aki Linnanahteen haastattelun pohjalta.

Elastinen feat. -ohjelma tulee perjantaisin MTV3:lta klo 20.05.

Lippuja ELASTINEN FEAT. -konserttiin pääset ostamaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat