Linda Lampenius: En ollut onnellinen, vaikka oli pikkulapsi sylissä

15.04.2013 12:58 -

Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti puhelimen päähän Ruotsissa asuvan Linda Lampeniuksen. Lampenius on parhaillaan lastensa kanssa Göteborgissa juristina työskentelevän miehensä Martin Cullbergin mukana.

Linda Lampenius kertoi radiohaastattelussa joutuneensa kokonaan uudenlaisen tilanteen eteen esikoisensa syntymän jälkeen. Lampenius sai esikoisensa, Olivian, vuonna 2009. Cecilia-tytär syntyi puolestaan tammikuussa keisarinleikkauksella.

- Meinasin tulla ihan hulluksi, kun en saanut puhua kenenkään kanssa, Linda muistelee.

- Olin luullut, että pitää olla sellainen: Nyt on elämä parhaimmillaan, olen jumalattoman onnellinen.

- Kukaan ei ollut varoittanut, että hormonit tekee pahaa. Voi olla, että ei ole onnellinen, vaikka on ihana pikkulapsi sylissä. Samaan aikaan et voi puhua siitä kenenkään kanssa, kun olet yksin kotona lapsesi kanssa, Linda muistelee outoa tilannetta.

- Tällä kertaa olin varautunut siihen. Onhan se, kun juttelet vain sellaista "liirum-laarum" juttuja lasten kanssa päivät pitkät, niin ihan senkin takia olen Martinin mukana työmatkalla. Linda kertoo, että hän on ollut jonkin verran miehensä mukana työmatkoilla, jolloin hänen ei tarvitse jäädä yksin kotiin lasten kanssa. Samalla koko perhe on yhdessä.

Linda nostaakin perheensä isoksi syyksi siihen, että viihtyy hyvin Ruotsissa. Lisäksi työkuviot ovat naapurimaassa hyvin kohdillaan.

- Mulla on perhe täällä ja niin jumalattomasti töitä. Ei ole ollut syitä lähteä täältä pois, Lampenius kertoo.

Kuuntele koko haastattelu. Mitä Linda muistelee legendaarisesta esiintymisestään Baywatch -sarjassa, joka aikanaan aiheutti kovasti kohua.





(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat