Kuuntele Chisun uusi Tuu mua vastaan -biisi

30.09.2015 06:00 -

Keskiviikkona julkaistaan Spotifyssa uusi kappale taiteilijan uudelta Polaris-albumilta. Kuuntele se ensimmäisten joukossa!

Uusi pitkäsoitto Polaris julkaistaan perjantaina 2. lokakuuta.  Samana päivänä Chisua juhlitaan Novan taajuudella hartaudella.

Chisu on Vapun Valtakunnassa Vappu Pimiän vieraana klo 12 jälkeen. Päivän aikana kuullaan myös uusi Polaris-albumi kokonaisuudessaan taiteilijan kommentein höystettynä, ja koetaanpa myös Chisun intiimi Nova Stage -keikka kello 11.

Albumin ensimmäinen single, Novassakin paljon soinut Ihana nousi ennätysajassa suoraan radiosoittoa mittaavan Radiomonitorin ykkössijalle. 

– Jokaisella levylläni on ollut joku teema. Vapaa ja yksin -levyllä pohdin vapautta ja sen tuomaa yksinäisyyttä, Kun valaistun -levyllä teemana oli luopuminen. Tulevalla albumilla pohdin totuutta ja rehellisyyttä eritoten itseä mutta myös muita kohtaan, on Chisu itse kuvaillut albumiaan.

– Polaris on toiselta nimeltään Pohjan Tähti, joka maasta käsin katsottuna pysyy paikoillaan muiden tähtien kiertäessä sitä. Polarista on käytetty kauan navigoinnissa ja sitä käytetään edelleen myös kartoissa ja kompasseissa merkkaamaan pohjoista. Tämä on minusta hyvin mielenkiintoinen metafora rehellisyyttä ja totuutta pohtiessa. Jokaisella ihmisellä on oma Polariksensa: oma syvä totuutensa, minuutensa tai intuitionsa, joka pysyy aina vaikka muut asiat ympärillä muuttuisivat radikaalistikin, kertoo Chisu.

Chisu on palkittu urallaan yhdeksällä Emma-palkinnolla sekä Teosto-palkinnolla. Chisu on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kaikki albuminsa itse.

Lue myös:

Tulossa Novassa: Suuri ja ihana Chisu-päivä!

Chisu marraskuussa konserttikiertueelle

Kilpailut

Uusimmat