Kelpaisiko tämä kissallesi? Viiksekkäät ystävämme valtasivat Ikean nukensängyt

20.11.2014 15:59 -

Pinterestiin ja sosiaaliseen mediaan on ilmestynyt uusin kissavillitys: Kekseliäät kisuleiden kaitsijat ovat keksineet jotain, mikä ei välttämättä ollut Ikean suunnitelmissa. 

Olet varmaan jo kokeillut kissasi kanssa sitä kuuluisaa ympyrätestiä? Seuraavaksi voisit kokeilla viihtyisikö mirrisi Ikean pikkuruisissa sängyissä! Kissat ympäri maailmaa ainakin näyttävät niissä viihtyvän.

Alun perin Ikean Duktig-sängyt ovat tarkoitettu nukeille, mutta mikseivät ne kävisi myös karvaisille ystävillemme. Pinterestiin ladattujen kuvien perusteella useamman kissan talouksissa on päädytty myös kerrossänkyratkaisuihin ja näyttäisi joidenkin pedeissä viihtyvän myös koirat ja kanitkin.

Mutta. Kuten jokainen kissanomistaja tietää, oman kissan suosikkipaikat ovat kovin sattumanvaraisia ja arvaamattomia. Lienee yhtä suuri todennäköisyys saada kissa viihtymään juuri haluamassasi paikassa, kuin saada se oppimaan olemaan poissa näppäimistön päältä, olemaan tarpomatta täpötäyden mahasi päällä tai olla saamatta käsittämättömän energistä ravauskohtausta juuri kun olet saanut unen päästä kiinni.

Kuva: Pinterest 

(Radio Nova, BoredPanda.com)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat