Kauhun ystävä, haluatko oman lyhytelokuvasi oikealle valkokankaalle?

20.08.2014 22:02 -

Korkeintaan kolmeminuuttisten kauhu- tai jännityselokuvien priimus pääsee kauhukomedia Shopping Tourin ensi-illan alkukuvaksi.

Black Lion Pictures -levitysyhtiä tarjoaa amatööreille mahdollisuuden saada teoksensa 12. syyskuuta ensi-iltansa saavan kauhukomedia Shopping Tourin
alkukuvaksi, ja myöhemmin myös DVD:lle.
 
Tehtävänä on tehdä korkeintaan kolmeminuuttinen kauhu- tai jännityselokuva. Ikäraja teokseen saa olla korkeintaan K16. Kilpailuaikaa on sunnuntaihin 31.elokuuta klo 23:59 saaakka.

Tuomareina toimivat muusikko ja kauhun intohimoinen kuluttaja Mr. Lordi, näyttelijä Rebecca Viitala ja elokuvaohjaaja-käsikirjoittaja Pekka Lehtosaari.

Ostosmatka Suomeen, ostosmatka helvetistä

Syyskuussa ensi-iltansa saava Shopping Tour on Mikhail Brashinskyn ohjaama venäläinen kauhukomedia Shopping Tour. Se tarttuu venäläisille tuttuun aiheeseen eli Suomeen suunnattuihin ostosmatkoihin.

The Blair Witch Projectin hengessä kuvatussa filmissä äiti ja teini-ikäinen poika joutuvat reissullaan verenhimoisten  suomalaiskannibaalien sihtiin, ja taistelevat ruokalistalle päätymistään vastaan henkensä hädässä.

Vaikka kyseessä on kauhukomedia, alla olevaa elokuvan traileria ei suositella lapsille eikä herkille ihmisille.

(Radio Nova)

Kuva: Shutterstock

 

Kilpailut

Uusimmat