Karmivat tosielämän kauhutarinat nostavat niskavillat pystyyn - lue jos uskallat

20.04.2016 14:12 -

Joitakin asioita ei voi selittää järjellä, ja se tekee niistä pelottavia. 

Buzzfeed on koonnut yhteen yliluonnollisia kertomuksia. Kertomukset ovat sivuston lukijoiden omakohtaisia kokemuksia. Suomensimme karmivimmat niistä alle:

"Poikaystäväni tuli hakemaan minut elokuviin. Hän kysyi minulta autossa, miksi olin vaihtanut pois päältäni valkoisen mekon, joka päälläni oli seissyt yläkertamme ikkunassa, kun hän ajoi pihaamme. Minulla ei ole valkoista mekkoa."

"Kuulin eräänä iltana makuuhuoneestamme ääntä. Katsoin huoneeseen, ja näin huoneen poikki kävelevän tuntemattoman miehen. Mies kääntyi katsomaan minua, ja nosti sormen huulilleen. Sitten hän katosi. Näin, että hänen takaraivonsa puuttui. Vasta, kun muutimme talosta pois, huomasimme makuuhuoneen katossa reiän, ja saimme tietää sen tulleen luodista, jolla edellinen asukas oli ampunut itsensä kuoliaaksi."

"Olen töissä hautaustoimistossa. Yliluonnollisin kokemukseni liittyy kertaan, jolloin valmistelin lapsen ruumista hautajaisia varten. Yhtäkkiä tuntui, kuin joku olisi nykäissyt hiuksiani. Kuulin myös vaimeaa kikatusta, vaikka olin yksin töissä. Kaikki laitteeni sammuivat ja tuli aivan hiirenhiljaista. Saatuani kaiken valmiiksi, tunsin yhtäkkiä oudon lämmön keskivartaloni ympärillä. Se tuntui aivan siltä, kuin pieni lapsi olisi halannut minua laittaen kätensä vyötäröni ympärille."

"Joka ilta vuosien ajan äitini sammutettua television ja valot ja mentyä nukkumaan, kuulin keittiöstämme miehen ja naisen kuiskailua. En ikinä uskaltanut sanoa äidille asiasta, sillä pelkäsin, ettei hän uskoisi minua. Vuosia myöhemmin, kun olimme jo muuttaneet talosta pois, sanoin äidille asiasta. Hän katsoi minuun järkyttyneenä, ja sanoi kuulleensa saman."

"Olin veljeni luona kyläilemässä ja nukuin hänen pienen tyttärensä kanssa. Kolmelta yöllä huoneessa ollut televisio meni yhtäkkiä päälle ja ruudulla näkyi pelkkää lumisadetta. Minä säikähdin, mutta ääneen herännyt veljentyttöni ei; hän juoksi suoraan television luokse ja sammutti sen. Kun kysyin häneltä, eikö hän pelästynyt, hän totesi ainoastaan; "En, ne laittavat sen joka yö päälle juuri tähän aikaan", ja nukahti uudelleen."

"Naapurissani asui sympaattinen vanha mies, joka hoiti usein puutarhaansa. Juttelin hänen kanssaan lähes päivittäin. Eräs päivä olin jälleen menossa ulos, ja tervehdin miestä. Hän ei kuitenkaan vastannut mitään, ja ajattelin, että ehkä hän ei vain kuullut. Seuraavana päivänä näin talon ajotiellä muuttoauton ja miehiä, jotka kantoivat tavaroita talosta ulos. Menin kysymään, mitä oli meneillään ja minulle kerrottiin, että talossa asuva pappa oli kuollut viikkoa aikaisemmin."

"Heräsin eräänä yönä aivan paniikissa poikaystäväni kainalosta. Poikaystäväni pomppasi pystyyn juuri samaan aikaan. Sanoin hänelle hädissäni nähneeni kauheata unta, jossa häntä oli puukotettu. Hän kalpeni ja sanoi minulle; "Näin aivan samanlaista unta, mutta siinä sinua puukotettiin."

"Halusin nauhoittaa pienen lapseni naurua puhelimeeni. Minulla oli tapana pomputtaa lasta polvellani ja laskea hänelle numeroita. Tämä sai hänet aina nauramaan. Nauhoitin naurua juuri tuolla keinolla ollessamme kahdestaan kotona. Kun kuuntelin nauhoitusta myöhemmin, kuulin, kuinka minä laskin yhdestä kolmeen lapseni nauraessa. Olin jo lopettamassa kuuntelemista, kun kuulin rauhallisen miehen äänen sanovan numeron neljä."

Lue myös: Pelottavimmat kummitustalot ympäri maailmaa kuvattiin - hyytävät tarinat saavat ihon kananlihalle

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat