Kannattaa miettiä kahdesti vaatteiden tilaamista netistä pilkkahintaan – katso huvittava kuvasarja

17.12.2014 23:02 -

Yhdysvaltalaisnainen tilasi nettikaupan kautta Singaporesta ihania vaatteita. Vaatteet eivät kuitenkaan olleet ihan sitä, mitä nainen toivoi. 

Huffington Post -lehteen kirjoittava ohiolainen Lindsay Ferrier ihastui huokeisiin ja kivoihin vaatteisiin singaporelaisessa verkkokaupassa. Pikaisen taustatyön jälkeen nainen vakuuttui kaupan pelaavan rehellisillä pelinappuloilla ja pisti vaatetilauksen menemään. Kahden viikon päästä Ferrierin postilaatikkoon tipahtikin odotettu paketti.

Sen lisäksi, että paketista puuttui muutama tuote, eivät vaatteet olleen ihan sitä mitä piti. Villatakkina tilattu takki esimerkiksi oli fleeceä. Eikä se vielä mitään. Normaalisti M-kokoa käyttävä yhdysvaltalaisnainen tilasi verkkokaupan kokokartan mukaisesti vaatteensa koossa L. Vaikka saapuneet tuotteet tosiaan olivat kokoa L, näyttivät ne istuvan hyvin lähinnä Ferrierin 10-vuotiaan tyttären päällä! Onneksi tytär piti vaatteista.

– Vaatteissa oli myös reikiä ja niistä roikkui epämääräisiä lankoja. Vaatteet ovat kooltaan lähinnä nukeille tarkoitettuja, nainen tilittää.

Katso kaikki huvittavat kuvat Huffington Postista

Kuva: NastyDress

(Huffington Post, Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat