Kädetön lentäjä halaa pikkutyttöä, jolla ei ole käsivarsia — koskettava kuva

30.07.2015 14:42 -

Maailman ensimmäisestä kädettömästä lentäjästä Jessica Coxista kertovan dokumentin ensi-illassa nähtiin koskettava hetki, kun kolmevuotias ilman käsi syntynyt tyttö ja dokumentin päähenkilö syleilivät ja todistavat, ettei halaukseen tarvita käsivarsia.

Jessica Cox syntyi ilman käsiä, niin kuin syntyi myös kolmevuotias Ruth Evelyn Pranke.

Ruth Evelynin äiti Karlyn Pranke on ihaillut Coxia raskausajoistaan alkaen ja oli onnellinen, että tapaaminen järjestyi.

Cox ja Ruth Evelyn tapasivat Right Footed -dokumenttielokuvan ensi-illassa. Koskettava kuva todistaa, että halaus onnistuu myös ilman käsivarsia, kunhan siinä on sydän mukana.

 

//

You don't need arms to return a hug... or give one. Jessica Cox with RE who was also born without arms.This amazing...

Posted by Right Footed A documentary film about Jessica Cox on Sunday, 26 July 2015

 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Karlyn kertoo, että Cox on esimerkillään näyttänyt, että vammasta huolimatta voi päästä pitkälle. Karlyn toivoo tyttärensä huomaavan, että hän pystyy tekemään samoja asioita kuin muutkin — vaikkakin asiat täytyy ehkä tehdä eri tavalla.

Tapaaminen lämmitti myös Coxia. Hän kertoi, että kohdatessaan käsivarrettomia lapsia hänelle tulee sellainen olo kuin hän antaisi lapsille viestin siitä, että kaikki tulee järjestymään.

 

//

Posted by Right Footed A documentary film about Jessica Cox on Saturday, 25 July 2015

 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Cox on mahtava esikuva, sillä hänellä on lentoluvan lisäksi myös musta vyö kahdessa taistelulajissa ja hän toimii myös vammaisten puolestapuhujana.

Dokumentin nimi Right Footed, eli ”oikeajalkainen”, perustuu siihen, että käsiohjaimien sijasta Cox käyttää jalkojaan lentäessään konetta.

Kilpailut

Uusimmat