Justin Bieber uhkaa haastaa nakukuvia levitelleet oikeuteen

09.10.2015 11:51 -

Justin Bieberistä otetut alastonkuvat ovat levinneet vauhdilla internetissä keskiviikosta pitäen. Bieberin tiimi on ryhtynyt toimiin kuvia julkaisseita tiedotusvälineitä vastaan.

Justin Bieber pulahti alastonuinnille keskiviikkona. Paparazzi ikuisti näyn, joka on sittemmin levinnyt internetissä nopeasti. Alunperin New York Daily Mail julkaisii kuvat, joiden poistamista verkkosivuilta Bieberin edustajat nyt vaativat. Myös Nova uutisoi Justinin nakuilusta.

Kuvia ei ole toistaiseksi poistettu.

Hollywood Reporter kertoo, että kuvien poistamista vaaditaan kirjeessä, jossa todetaan, että kyseessä todella on Bieber, vaikka verkossa on esitetty epäilyjä, että kuvat olisivat käsiteltyjä. Kuvien poistamista pyydetään, sillä kuvien levittämiseen ei ole lupaa ja niiden ei katsota sopivan Bieberin tavaramerkkiin.

Bieberin lakitiimistä sanotaan, että valokuvat rikkovat tähden yksityisyydensuojaa. Mikäli kuvia ei poisteta, lakiasiantoimisto uhkaa haastavansa kuvia levittäneet tahot oikeuteen.

Moneen rahalla ja vallalla päästään, mutta kuten tiedämme kaikki, internettiin vuotanutta materiaalia on mahdotonta hallita. Imatralainen asianajotoimisto todisti vastaikää, kuinka nopeasti ”tyhmä kuva” leviääkään internetissä.

Kilpailut

Uusimmat