Jesse Kaikuranta: Ensirakkaudessa on aina jotain maagista

27.01.2016 14:15 -

Jesse Kaikuranta on julkaissut Vielä yksi laulu -nimisen singlen. Kappale on Jessen tänä vuonna ilmestyvältä albumilta.

– Mulle sinkku on "oodi ensirakkaudelle". Varmasti suurin osa ihmisistä miettii jossain vaiheessa, miten asiat olisi, jos olisikin päätynyt yhteen ensirakkautensa kanssa. Ensirakkaudessa on myös jotain erilaista ja "pyhää" kuin muissa. Siihen liittyy aina muisto nuoruuden huumasta ja tunteesta, että kaikki on mahdollista. Tietysti teemaan voi myös linkittää muutenkin tietynlainen ajatus siitä, miten elämän muutkin valinnat ovat johtaneet nykyiseen elämäntilanteeseen. Saara Törmän sanoitus maalaa ensirakkauden tunnelmat hyvin käsinkosketeltavasti ja sydäntäsärkevästi.”

Jesse Kaikuranta on valmistellut uutta materiaalia syksyn aikana ja tulevan albumin kappaleet ovat kasassa. Levy julkaistaan kesään mennessä.

– Levyprosessi on ollut pitkä eikä missään nimessä mutkaton. Nyt kuitenkin kappaleet levylle on valittu ja kokonaisuus on monipuolinen ja vahvatunnelmainen, Jesse kertoo uudesta levystä.

Tuleva albumi on Jessen kolmas. Debyyttilevy Vie mut kotiin julkaistiin 2012, ja kakkoslevy Vaikka minä muutuin 2013.
 
Jesse Kaikuranta kävi Maria Leppäsen vieraana uuden kappaleen julkaisun jälkeen. Jesse kertoo uuden kappaleensa lisäksi myös esimerkiksi levy-yhtiön järjestämistä biisileireistä, joissa tehdään yhdessä kappaleita.

Kuuntele koko haastattelu:

 

Jesse Kaikurannan uusi biisi:

 

 

Kilpailut

Uusimmat