Pieni vauva ”pilasi illallisen” – ravintolan johtaja puolusti syyllistettyä äitiä

10.10.2015 07:49 -

Kymmenen kuukauden ikäinen vauva mekkaloi vauvamaiseen tapaan ravintolassa, mikä närkästytti syömässä ollutta kahta naista. 

Katie Leach oli syömässä teksasilaisessa ravintolassa 10 kuukauden ikäisen poikavauvansa kanssa, kun pienokainen alkoi kiljahtelemaan ilosta ja innostuksesta.

– Teen parhaani opettaakseni vauvalle sisätiloissa sopivaa äänenkäyttöä, mutta hän on vasta opetteluvaiheessa ja vasta 10 kuukauden ikäinen, Leach kertoo.

Koko seurue oli yrittänyt hillitä lapsen kiljahtelemista, mutta tämä oli liian innostunut kaikesta hälinästä.

Vauvan normaalit äänet olivat kuitenkin kahdelle muulle asiakkaalle liikaa. He kirjoittivat äidille lapun, jossa luki ”kiitos, että pilasit meidän illallisen huutavan lapsesi kanssa” ja jättivät sen Leachin pöydälle.

Diners leave nasty note for family of crying baby at restaurant http://t.co/sGFhtcwf06 pic.twitter.com/rBmWRbsO30

— The Mighty (@TheMightySite) 7. lokakuuta 2015

Äiti päätti mennä keskustelemaan kahden naisen kanssa poikansa käytöksestä. Hän selitti, että poika on liian pieni ymmärtääkseen tekonsa. Hän kertoi, että ymmärtäisi naisten närkästymisen, mikäli poika olisi vähän vanhempi. Toinen naisista vastasi, ettei hänen oma lapsenlapsi koskaan käyttäydy huonosti.

Leach päätti astella ravintolan johtajan juttusille ja kertoi mitä oli sattunut. Johtajalla itsellään oli kaksi lasta ja tunsi sympatiaa äitiä kohtaan. Hän meni kahden naisen luokse ja pyysi näitä syömään ateriansa loppuun ja poistumaan paikalta. Hän myös pyysi Leachilta anteeksi ja tarjosi talon puolesta hänen ruokansa. 

Kuva: Shutterstock

(Nova, Hello Giggles)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat