Huono Äiti -blogia kirjoittava Sari Helin patistaa huonossa parisuhteessa olevia eroamaan, mikäli kaikki kortit on katsottu. Huonoa seksielämää voi parantaa ja piristää.

- Hyvässä parisuhdeseksissä pitäisi olla haluseksiä, himoseksiä. Siitähän hyvässä parisuhteessa on kysymys, Sari Helin lataa Enbuske & Linnanahde Crewn haastattelussa.

- Siitähän ihmiset valittavat, eli perheseksistä. Se on suoritusseksiä, Helin huomauttaa.

Onko realistista, että perheseksi voi toimia kymmeniä vuosia?

- Se saatta olla myös epärealista. Ehkä meidän pitäisi erota? En rohkaise ketään "junnuttamaan" sellaisessa parisuhteessa, joka on ihan kuollut. Ollaan vuosikymmenestä toiseen yhdessä vaan sen takia, että siinä on vaan päätetty olemaan.

- Jos seksi on auttamasti ohi ja pihalla, kyllä aikuisten kannattaa löytää se elämänsä onni jostakin uudesta paikasta, jos on katsottu viimeiseen korttiin asti, Sari miettii.

Mitä ratkaisuja Sari Helinillä on kuivaan, seksittömättömään arkeen?

- Seksin tappaja on telkkari, viedään se kaappiin. Yritetään löytää yhteisiä hetkiä. Mennään minne tahansa, vaikka viereiseen motelliin, lapset jää niiltä reissuilta pois. Yhteiseltä ajalta ja seksiltä pitää ottaa liiat ajatukset pois.

Kuuntele koko haastattelu:
Huono äiti -blogi

(Radio Nova)

Kommentit Näytä

Uusimmat ensin   Vanhimmat ensin

Kommentit 1-1 (1)

Uusi kommentti
ÖÖ ei ymmärrä
ÖÖ nyt ei ymmärrä...Eli pitää erota jos 10 vuoden yhdessä olon jälkeen ei enää ole himoseksiä vaan suoritusseksiä. Lapsista viis. Mutta parisuhteen elvyttämiseksi järjestetyssä hotelliyössä pitää kuitenkin jättää odotukset pois ja suorittaa rutiiniseksiä.
Asiaton viesti?