Hyvää syntymäpäivää! NKOTB:n Jonathan täyttää tänään 47 vuotta

29.11.2015 08:26 -

1980-luvulla maailman menestynein poikabändi oli hetken New Kids On The Block Bostonista. Suomessakin vierailleen poikabändin jäsenet ovat jo aikamiehiä.

Tänään sunnuntaina 47 vuotta täyttävä Jonathan liittyi New Kids On The Blockiin vuonna 1984. Jonathan Knight oli yhtyeessä yhdessä veljensä Jordanin kanssa. Heidän lisäkseen bändissä olivat Joey McIntyre, joukkueen babyface, pahis Donnie Wahlberg (kyllä, Marky Markin eli Mark Wahlbergin veli, joka oli yhtyeen riveissä vuosina 1984-85) ja Danny Wood.

Amerikkalainen nuorukaisviisikko julkaisi yhteensä kuusi studioalbumia, ja sen suurimpiin hitteihin kuuluivat muun muassa Step By Step, Hangin' Tough ja Tonight. Klassinen poikabändi-ilmiön malliesimerkki on myynyt maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa levyä.

Kuten poikabändeille aina väistämättä tapahtuu, meni myös  New Kids On The Block aikanaan pois muodista ja tilalle tulivat tuoreemmat tapaukset kuten Backstreet Boys ja Take That.

New Kids On The Blockin suuruuden päivät ovatkin ehkä aikaa sitten olleet ohi, mutta se ei kestä keski-ikäistyneitä poikabändiläisiä esiintymästä nostalgiannälkäisille faneilleen. Tänä kesänä "Nyykkärit" kiersivät Yhdysvaltoja TLC:n ja Nellyn kanssa.

Tänäkin syksynä järjestettiin Miamista lähtenyt NKOTB-teemaristeily, jossa fanit pääsivät villiintymään yhtyeestä oikein tositarkoituksella. Jonathan kuvassa oikeassa reunassa.

(Nova)

Kuvat: Shutterstock ja New Kids On The Block

Kilpailut

Uusimmat