Hjallis Harkimo ärähti maajoukkueen johdolle ja Leijona-paidasta kieltäytyneille: Ihan pelleilyä koko touhu!

29.04.2013 10:06 -

Hjallis Harkimo tylyttää voimakkaasti Leijonat-paidasta kieltäytyneitä pelaajia. Oman kunniansa saivat kuulla lisäksi maajoukkueen johto.

Kuuntele lisää:



Kuuntele koko haastattelu:


Hjallis Harkimo ihmetteli MM-pestistä kieltäytyneiden pelaajien runsasta määrää. Harkimon mukaan kyse ei ole tästä vuodesta, vaan pitkään jatkuneesta ilmiöstä. Koviin tuloihin yltäneitä pelaajia näkyy yhä harvemmin Suomen maajoukkueessa.

- En puhuisi pelkästään NHL-pelaajista. Kyllä KHL:stä on tullut sellaisia pelaajia, jotka ovat sanoneet, että eivät ole käytettävissä nyt.

- Se on minun mielestä väärin. Ensin heidät koulutetaan täällä, ja kun heidän pitäisi vetää Leijona-paita päälle (Kun ovat tienanneet niin paljon rahaa), ei heitä enää huvita se touhu, Hjallis ihmetteli Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.

- Silloin kun pelaajien pitää päästä pinnalle ja NHL:ään, silloin ne haluavat maajoukkueeseen. Kun se on hyväksi käytetty (maajoukkue-asu), niin se ei enää toisia kiinnosta. Se on moraalinen kysymys mun mielestä.

- En puhu tästä vuodesta, vaan puhun näistä kaikista vuosista. Aina näitä kieltäytymisiä tulee. Se on väärin Suomea kohtaan. En ymmärrä, mistä tässä on kysymys, Hjallis toteaa.

- Maajoukkueen johdon piikkiin pitää vähän laittaa. Heidän tulee pitää parempaa yhteyttä niihin pelaajiin. Niiden pitää sopia pelaajien kanssa asiasta etukäteen. Tämä on ihan höpö-höpöä, että ei voi playoffien aikana soittaa ja kysyä. Miksi niitä ei voi kysyä kauden aikana? Käydä siellä ja kysyä: Tuletko maajoukkueeseen, vai etkö tule?, Hjallis kysyy.

-  Ei voi olla niin vaikea asia, tai tabu. Siitä jauhetaan aina ja odotellaan, että tuleeko se nyt, vai eikö se tule. Sitten soitellaan monta viikkoa. Se on ihan pelleilyä se touhu, Hjallis päivittelee.

Lue myös:

Juhani Tamminen jyrähti: "Miljoonan dollarin koulutuksen" saaneet NHL-pelaajat ylenkatsovat Leijonia!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat