Helsingissä Hietalahdenrannan liikenteessä poikkeuksia viikonloppuna

25.07.2014 13:53 -

Helsingissä Hietalahdenrannassa on tilapäisiä liikennejärjestelyjä 25.–27.7. Neste Oil Ralli Helsinki Battle -tapahtuman takia. Kilpailu ajetaan lauantaina 26.7. ja paikalle odotetaan kymmeniätuhansia katsojia. Liikennejärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Tapahtuma-alue kartalla: http://www.hel.fi/static/hkr/temp/tapahtuma_alue.jpg

Muutokset liikenteeseen: Hietalahdenrannassa rajataan alueita tapahtuman käyttöön. Mallastunneli on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Karttaan merkitty kulku- ja pysäköintirajoitukset: http://www.hel.fi/static/hkr/temp/rajoituskartta.pdf

Kiertoreitit autoilijoille ja satamien liikenteelle: http://www.hel.fi/static/hkr/temp/yhteydet.pdf

Jalankulkijat ja pyöräilijät voivat liikkua vapaasti Hietalahdenrannassa näille merkityillä alueilla. Alueen joukkoliikenteessä on paljon muutoksia.

Tapahtuman kuulutukset, taustamusiikki sekä ralliautot aiheuttavat melua rakennus- ja harjoituspäivänä 25.7., sekä tapahtumapäivänä 26.7. Perjantaina 25.7. äänentoiston testaus loppuu klo 17.00.

Lauantaina 26.7. tapahtuma on ohi kello 18.30 mennessä. Tämän jälkeen rataa puretaan läpi yön, jotta Hietalahdenrannan liikenne palaa normaaliksi sunnuntaina 27.7. klo 19.00 mennessä.

Kilpailut

Uusimmat