Ensitreffit alttarilla -kohusarjan pastori: Voisin vihkiä ohjelman parit

28.11.2014 12:39 -

Tammikuussa AVA-kanavalla alkava Ensitreffit alttarilla on yksi tämän puhutuimmista sarjoista. Ohjelmassa asiantuntijoiden parittamat morsiusparit kohtaavat ensimmäistä kertaa vasta vihkitilaisuudessa. Ohjelman yhtenä asiantuntijana nähtävä pastori Kari Kanala ei näe ohjelmaformaatissa moraalittomuutta. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman idea on varmasti yksi suomalaisen tv-historian erikoisimmista. AVA-kanavalla 6. tammikuuta alkavassa ohjelmassa etsitään ikisinkuille kumppania asiantuntijoiden avulla. Morsiuspari tosin tapaa ensimmäisen kerran vasta vihkitilaisuudessa. 

Tanskalaisformaattiin perustuvassa ohjelmassa yhtenä asiantuntijana toimii Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä työskentelevä pappi Kari Kanala. Hän ei ohjelmassa kuitenkaan pareja vihki, vaan seremonia suoritetaan siviilivihkimisenä. Kanalalle ei hetken miettimisen jälkeen kuitenkaan olisi ollut ongelma antaa ohjelman pareille siunauksensa.

– Joudun tästä ehkä ongelmiin, mutta tämän kauden ja näiden ihmisten myötä, sanoisin että voisin heidät vihkiä. Kun ihmiset lähtevät tällaiseen ohjelmaan mukaan rohkeasti ja vapaaehtoisesti, pitää sitä kunnioittaa, Kanala perustelee.

Kanala on ollut mukana järjestämässä muun muassa dance-messuja ja hän vihki viime kesänä aviopareja DBTL-festivaaleilla.

– Itse lähden monenlaisiin juttuihin mukaan, mutta en mihinkään, minkä koen olevan moraaliton, Kanala korostaa. 

Mitä mieltä sinä olet, voisitko mennä naimisiin ensitreffeillä? Vastaa Radio Novan kyselyyn ja voit voittaa levypalkintoja! 

<cms form ensitreffit_alttarilla />

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan hakeneille sinkuille tehtiin ohjelmaformaattiin kuuluvat laajat psykologiset testit ja asiantuntijoiden haastattelut, joiden perusteella parit muodostettiin. Asiantuntijat valitsivat kolme paria, jotka ovat nuoria aikuisia, miehiä ja naisia eri puolelta Suomea. Kaikkia heitä yhdistää kova tahto löytää elämänkumppani loppuelämäksi ja tietenkin rohkeus.

Ensitreffit alttarilla alkaa 6.1.2015 AVA-kanavalla.

Kuva: Jukka Koskinen

(Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat