Elina Kottonen: Odotan Down By The Laiturissa Stam1nan keikkaa

30.07.2015 07:00 -

Novan päiväunen juontaja Elina Kottonen tekee suoraa lähetystä Aurajoen rannoilta torstaista perjantaihin.

Kottonen odottaa festivaalia innoissaan. Turku on hänelle tuttu paikka ja hänellä on siellä paljon hyviä ystäviä.

– Mähän olen asunut aikoinaan Turussa, kävin ammattikorkeakoulun siellä. Mulla on siis vähän sisäpiirin näkemystä Turusta. Ymmärrän myös hyvin negatiivisen näkökulman, mutta Turussa on myös mahdollisuus olla onnellinen, sanoo Kottonen, joka kertoo viettäneensä kaupungissa myös kaupunkilomia sieltä pois muutettuaan.

Turussa Kottonen pääsee tutustumaan speed datingiin eli pikatreffeihin, street foodiin eli katukeittiöön.

– Odotan innolla street food -tarjontaa. Teemme ohjelmaa tapahtuman ytimessä ja varmaan tuoksut houkuttelevat! Saa nähdä, miten niitä pystyy vastustamaan, nauroi Elina.

Down By The Laiturin yhtyeistä Kottonen odottaa eritoten Stam1inan näkemistä. Lemiläinen metallipumppu esiintyy perjantai-iltana klo 19. Juontajalle parikymmentä vuotta sitten perustettu Stam1na on melko tuore, mutta todella mieluinen löytö.

– En ole yhtyettä levyiltä juurikaan kuunnellut, mutta nyt kun olen päässyt bändiä muutaman kerran livenä näkemään, niin onhan se hyvä!

Tiistaina 28. heinäkuuta alkaneessa kaupunkifestivaalissa on nautittu jo muun muassa Sunrise Avenuesta ja My First Bandista. Keskiviikkona nähtiin nimiä kuten Matti ja Teppo, Jonne Aaron, Paula Koivuniemi, Tuure Kilpeläinen

Torstaina 30.7. on odotetttavissa keikat muun muassa Maija Vilkkumaalta, Ile Kallio Big Rock Bandilta, Juliet Jonesin sydämeltä ja Happoradiolta.

Perjantaina 31. heinäkuuta kuullaan kotimaan raskaampaa musiikkia, kun lavalle astelevat Kilpi, Stam1na, Teräsbetoni, Kotiteollisuus ja CMX. Kevyempää linjaa edustaa Teflon Brothers.

Lauantaina 1. elokuuta esiintyvät Stina Girs, Lauri Tähkä, Scandinavian Music Group, Juha Tapio, Olavi Uusivirta ja Janna.

Lisää aiheesta:

DBTL on käynnissä — kuuntele festarille omistettua soittolistaa

Down By The Laituri aiheuttaa liikennejärjestelyjä Turussa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat