Dobermann takapenkillä ja isä sattumalta kuskina – lue lukijoidemme hauskimmat taksikokemukset

20.12.2014 18:01 -

Pikkujoulusesongin viimeisiä viedään tänä viikonloppuna. Monet juhlijat kotiin kuljettaa vanha kunnon pirssi, tuo väsyneen bailaajan uskollinen yöratsu. Kysyimme lukijoiltamme, mitkä pikkujoulujuhlintaan liittyvät taksimatkat ovat jääneet heille parhaiten mieleen!

Kokosimme lukijoidemme ja kuulijoidemme avustukselle hauskimpia taksimatkoihin liittyviä pikkujoulukokemuksia. Eräs vastaaja joutui samaan taksiin laulaja Vesku Jokisen kanssa, erään väsyneen juhlijan taksikuski taas kantoi kotiin asti. Muutamat ovat antaneet kuskille aivan väärän osoitteen, yksi taas löysi takapenkille unohdettuja seksileluja.  

Pinja kertoi yhden hauskimmista tarinoista, vaikkei hän varsinaisesti taksilla matkustanutkaan.

– Olimme eksäni kanssa Jyväskylässä pikkujouluaikaan ja kuljin isokokoisen dobermannimme kanssa. Yht'äkkiä koira kiskaisi ja hihna pääsi kädestäni. Taksinsa vierellä seisova kuski herätti epäilyn, että koira voisi olla nähty. Siellähän se rontti istui taksin takapenkillä hienosti pukeutuneen naisen kyljessä. Tilanne nauratti vaikka taisi muita koiran koko ja rotu pelottaa, Pinja kertoo.

Milja taas oli juhlimassa työporukalla Helsingin yössä ensimmäistä kertaa. Illan päätteeksi hän onnistui saamaan ilmaisen taksikyydin!

– Eksyin lopulta omista kavereistani ja päätin lähteä kotiin. Hyppäsin taksin kyytiin ja kerroin haluavani rautatieasemalle, josta sitten jatkaisin matkaa. Taksikuski naurahti ja kääntyi taaksensa katsomaan. ”Neiti on hyvä, tuosta jos katsoo ikkunasta ulos, niin näkee rautatieaseman. Vai oliko jokin muu asema mielessä?”. No eivät olleet muut asemat mielessä, joten kiitin kyydistä ja kuski heitti ikkunasta perään, että tällä kertaa oli sitten ilmainen kyyti.

Sanna oli myös juhlimassa firman pikkujouluja loppuillasta erittäin huonossa kunnossa olevan kaverinsa kanssa, jonka kanssa nappasi taksin. Kaveri ei kuitenkaan osannut enää tässä vaiheessa iltaa ilmaista osoitettaan kuskille, joten Sanna päätti soittaa kaverinsa isälle.

– Olimme kuulleet, että hänen isänsä tekee yötöitä. En muista koskaan nauraneeni niin paljon, kun puhelin alkoi soida TAKSIKUSKIMME TASKUSSA. Kuski ei ollut katsonut takapenkille, eikä kaverini ollut puhunut mitään. En todellakaan tiennyt että kaverini isä ajaa työkseen taksia. Kuski sanoi, että minun ei tarvitse maksaa ja sanoi lähtevänsä viemään tytärtään kotiin saman tien. Jatkossa kaverini on luvannut juoda vähän vähemmän ja mennä kotiin julkisilla, varmuuden vuoksi, Sanna naureskelee.

(Nimet muutettu)

Lue myös: Taksikuljettaja muistuttaa pikkujoulujuhlijoita: Maltti on valttia taksijonoissa!

Kuva: Shutterstock

(Maria Rautio / Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat