Bob Marleyn poika Rohan Marley mukana suomalaissovelluksessa: Se edustaa minun ja isäni arvoja

26.11.2015 10:01 -

Suomalaisen Gisges-mobiilisovelluksen avulla ihmiset voivat ostaa toisilleen kahviloista, ravintoloista ja baareista pieniä herkkuja ja lähettää lahjan mukana yllätysviestin. Sovelluksen yksi perustajista on Bob Marleyin poika Rohan ja yksi sijoittajista sekä neuvonantajista on Sunrise Avenuen Samu Haber.

Idea Gisgesiin (give some, get some) syntyi, kun idean isä ja yksi perustajista Wintom Zecarias inspiroitui kuultuaan tarinan anteliaasta miehestä, joka jätti lempikahvilaansa käsinkirjoitetun viestin sekä valmiiksi maksetun juoman ja leivoksen odottamaan tiettyä naista.

Bob Marleyn poika Rohan on innolla mukana lanseeraamassa suomalaisapplikaatiota, koska se vastaa myös hänen isänsä arvoja.

- Lähdin perustajaksi Gisgesiin, koska se edustaa minun ja isäni arvoja. Antaminen, jakaminen ja toisten ilahduttaminen ovat vahvasti juurissani, Rohan Marley sanoo. B

Mobiilisovellus on käytössä Helsingissä. Palvelun on tarkoitus laajentue ensi vuoden aikana muihin Suomen kaupunkeihin ja ulkomaille.

Yksi Gisgesin sijoittajista ja neuvontajista, Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haber, osallistuu palvelun kehittämiseen innolla.

- Tässä digitaalisessa mikrosekuntimaailmassa Gisges on täysin uudenlainen tapa huomioida omia niin omia ystäviä kuin bändin fanejakin, Samu Haber kertoo.

Gisges toimii iOS- ja Android-sovelluksilla, muut käyttäjät voivat lunastaa yllätyksensä verkkosovelluksella. Sovelluksen takana on suomalainen Fortune Rookies Oy. 

Kilpailut

Uusimmat