Adelen keikkalippujen verkkomyynnissä häiriöitä Iso-Britanniassa

01.12.2015 17:04 -

Vuoden 2016 kiertueen liput tulivat rajatusti ennakkomyyntiin tiistaiaamuna. BBC:n mukaan monet fanit yllättyivät, sillä lipunmyynnin yhteydessä he näkivät muiden lipunostajien tietoja.

Adele.com-verkkosivuilta lippuja ostamaan lähteneet näkivät muiden asiakkaiden ostoskorien sisällön tahtomattaan. Birminghamilainen Kira Farmah kertoi BBC:lle, että oman kaupungin lippujen sijaan hänen ostonäkymänsä olikin Glasgow'n liput, ja jollekin toiselle ihmisille. Farmahin twiitin mukaan hän näki samalla vieraan luottokorttitiedot.

Michale Crow puolestaan kertoi, että valitsemansa neljän Glasgowń lipun sijaan hän saikin kaksi lippua Lontooseen ja aivan toisen ihmisen nimellä ja luottokorttitiedoilla.

Lipunmyynnistä vastasi musiikki- ja teknologiayritys Songkick, joka on erikoistunut lipunmyyntiin verkossa. Ostajia on kehoitettu tarkkailemaan luottokorttitapahtumiaan, vaikka riskiä ei väärinkäyttöön pitäisi olla.

Asiantuntija arveli vian johtuneen lippujen suuresta kysynnästä. Ennakkomyynti on nyt päättynyt ja liput Euroopan-kiertueelle tulevat myyntiin perjantaina 4. joulukuuta.

Vastikään julkaistu Adelen albumi 25 on ollut edeltäjiensä tapaan suuri menestys. Vuonna 1988 syntynyt brittisensaatio piinasi ensin fanejaan väittämällä, ettei ole lainkaan varma, aikooko keikkailla lainkaan vuonna 2016. Keikkoja kuitenkin on vuodelle 2016 kosolti, mutta kiertue ei yllä Suomeen asti. Lähin konsertti meille on Tukholmassa huhtikuun 29. päivänä 2016.

Kilpailut

Uusimmat