”Euroopan viriilein mies” ei pitänyt itseään haluttavana – nyt hänellä on 106 lasta

03.10.2015 17:25 -

Hollantilainen Ed Houben on vuosia siittänyt lapsia niin spermaa luovuttaen kuin niin sanotuin perinteisin menetelmin. Tällä hetkellä hänellä on peräti 106 jälkeläistä - mikäli mukaan ei lasketa spermapankin kautta syntyneitä. 

Lapsentekijäksi tituleerattu Ed Houben aloitti lapsentekobisneksensä 13 vuotta sitten. Tuolloin 32-vuotias mies piti itseään epäviehättävänä eikä uskonut yhdenkään naisen haluavan olla kanssaan petipuuhissa. Hän ei ollut neitsyt, muttei kovin kokenutkaan.

Aiemmin Houben oli käynyt luovuttamassa spermaa lapsettomuusklinikalla muutaman kerran kuussa, mutta piti hommaa kylmänä ja todella persoonattomana. Hän alkoikin mainostaa valmiuttaan luovuttaa spermaa suoraan lasta toivovien kodeissa. Eräs luovutuskeikka kuitenkin päätyi siihen, että aviomies pyysi Ediä hoitamaan homman vaimonsa kanssa perinteisin menetelmin. He uskoivat hedelmöittymisen onnistuvan paremmin niin.

Pitkän harkinnan jälkeen Ed suostui ja aviomies tahtoi myös olla läsnä lapsen siittämishetkessä. Sen jälkeen tällä hetkellä 46-vuotias mies on siittänyt 106 vauvaa. Niistä kaksi kolmasosaa on siitetty yhdynnässä ja kolmannes keinohedelmöittäen. Niiden vauvojen lisäksi Houbenilla on arviolta 30 lasta, jotka ovat hedelmöittyneet klinikalle luovutetusta spermasta. Hänen ”asiakkainaan” on heteropariskuntien lisäksi homoseksuaaleja ja sinkkunaisia. Omien sanojensa mukaan 40 prosenttia asiakkaista on lesboja, 4 on ollut neitsyitä ja vanhin asiakas on ollut 49-vuotias. Pillin pussiin hän suunnittelee laittavansa täytettyään 50 vuotta. 

Aiemmin käytännössä selibaatissa elänyt mies siis on saanut noin 10 lasta joka vuosi viimeisten 15 vuoden aikana. Miehellä on omat nettisivut, joiden kautta häneen saa yhteyden. Houben normaalisti hoitaa hommat omassa kodissaan, mutta kulukorvauksia vastaan myös matkustaa asiakkaan luokse. Hänellä on ollut asiakkaita ympäri Eurooppaa ja jopa Brasiliasta, Australiasta ja Japanista.

Houbenin kattava haastattelu löytyy GQ-lehden sivuilta.

//

“I’m rich in children, but not in money.”

Posted by GQ on 1. lokakuuta 2015

Kuva: Shutterstock

(Nova, GQ)

Kilpailut

Uusimmat