Pariskunnan suloinen selfie hämmentää Twitterissä - huomaatko oudon yksityiskohdan?

Selfie saattaa ensikatsomalla näyttää täysin normaalilta. Sitä se ei ole.

Tällaisilla sormuksilla julkkisnaisia on kosittu

Julkisuudesta tuttujen kaunotarten kihlatimanteissa ei ole säästelty koossa eikä hinnassa. Suurinta, eli tunnearvoa, ei kuitenkaan voi mitata edes rahassa.

6 huikeaa tapaa, joilla kissat parantavat omistajiensa elämää

Koirien sanotaan olevan ihmisen parhaita ystäviä, mutta kissojen omistajat tietävät, että kissasta saa vähintäänkin tasavertaisen ystävän.

Suosittelemme

Retroperjantai 28.04.2017

Muistatko VHS-kasetit, Tamagotchit ja Speden visailuohjelmat? Tarttuvaa ysärimenoa, parhaat retrohitit 90-luvulta ja vähän sen ulkopuoleltakin soitetaan aina perjantaisin!

Timo Jutila: "En ole koskaan kieltäytynyt MM-kisoista"

Radio Novan Ilta soitti legendaariselle Timo Jutilalle kysyäkseen kulmaa ajankohtaisiin jääkiekkoasioihin. Millaisella pelillä Tappara voittaa mestaruuden? Entä mitä Jutila ajattelee siitä, ettei Patrik Laine edusta Suomea tänä vuonna MM-kisoissa? Kuuntele koko haastattelu.

Timo Jutila: "En ole koskaan kieltäytynyt MM-kisoista"

Kaupalliset yhteistyöt

Nachot maistuu koko perheelle ja sopii erityisesti rentoihin viikonloppuihin.
Julkisuudesta tuttujen kaunotarten kihlatimanteissa ei ole säästelty koossa eikä hinnassa. Suurinta, eli tunnearvoa, ei kuitenkaan voi mitata edes rahassa.
Näönkorjausleikkaukset ovat viime vuosina yleistyneet. Siitä huolimatta silmien operoiminen aiheuttaa edelleen joillekin pelkoja. Selvitimme vastaukset yleisimpiin harhaluuloihin.
Intialainen ruoka on ihanaa, mutta suhteellisen työlästä alusta asti tehtäväksi, ainakin arkena. Tein perheelleni nopean intialaisen tikka masala aterian Santa Marian tuotteilla. Olin todella positiivisesti yllättynyt ja tuunasin vähän ruokia omien mieltymysten mukaisesti. Kaikki ruoka hävisi, eli aion turvautua tähän vaihtoehtoon vielä toistekin!
Suomessa ja Britanniassa yli kymmenen vuotta hääsuunnittelijana työskennellyt Anu Beadle tietää, milloin ammattilaisen apu on paikallaan.
Voiko koiranpentuja ja vauvoja verrata keskenään? Kyllä voi, mikäli tuoreeseen äänestystulokseen on uskominen. Sen mukaan pennut ovat ylivoimaisesti söpöimpiä.
Ateria kuulostaa hienolta, mutta syntyy 20 minuutissa. Teriyakilohi maistuu taatusti koko perheelle.
Artistina tutuksi tulleen Irina Saaren piilolinssien käyttö kävi mahdottomaksi, kun silmät tulehtuivat jatkuvasti. Ratkaisuksi löytyi näön korjaaminen laserleikkauksen avulla.